| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 2080] Názory 20812090 z 11626  [Dalších 9536 >>]
Pran & Teošek 06 & Maxík 05/11 40205
2.11.2007 23:58:54
Cau holky,
poprve sem nakukujem co preberate, docitala som tak 3 stranky a hned zaujimava tema - skolky. Prosim si kontakt na tu sukromnu skolku v Brne, maly ma 1 rok, ale vidim, ze uz musim uvazovat nad takymi vecami :-/

A este sa opytam, nema niekto zkusenosti s jaslemi? Planujem od jara na 1 den v tyzdni chodit do prace, tak to bude aktualne.

Mozno vas budem chodit navstevovat castejsie, ak berete nove clenky ;-))
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
2.11.2007 21:57:43
Ty brďo, já jsem se toho psa normálně lekla:-)))

Můj nejoblíbenější pohyb je otáčení stránek knížky. Do puberty jsem pořád někde běhala a skákala až ze mně byli naši na nervy a od puberty ležím v knížkách.

Ilčo, to je dobře, že ti je už fajn, tak si teď užij hezký víkend.

Klárka zas ve školce fňukala, že se jí stýská po mamince. V noci jsem měla chuť ji zardousit, byla 4x na záchodě. Sotva začne Mates spát celou noc, tak otravuje ona a nakonec malej vstane v 6. Jsem polomrtvá. I ve školce prý chodí pořád čůrat, nachlazená není, asi psychika. V noci začala chodit čůrat až potom co se narodil Mates a teď je to čím dál tím horší, strašně na něho žárlí. Když jsme se sem nastěhovali, tak spala s námi v místnosti a v noci nečůrala, a teď zase jo. Asi jí dáme postel k nám, ať máme klid. Tak jsem se vypsala a jdu se věnovat manžílkovi.

Všem přeji pěkný víkend.
Andrea+Dan+Ondra 30172
2.11.2007 19:41:40
Evi,na hory se taky letos chystáme,Ondra dostane lyže na vánoce a pak hurá na svah,no ono to tak jednoduchý nebude.
Já myslím,že lyž.škola je od tří let.
Andrea+Dan+Ondra 30172
2.11.2007 19:39:41
No holky,to jste mě moc nepotěšily,taky se chci začít "mordovat" u televize.
Kašel je na ústupu,jen kluci pořád pokašlávají,hlavně po zátěži.
Na hřbitově jsme už taky byli,dneska jsme si s klukama zapálili ještě svíčky doma na památku všem zemřelým

Posílám foto našich miláčků

Jdu uložit kluky,snad bude klid.
8.5Yettynkaa12 51440
2.11.2007 19:05:35
Taky pohyb=fuj:))) sportem jsem si odrovnala koleno a doteď s tím lítám čas od času po rehabkách.
Tak max. procházky, pokud možno zakončené v nějaké hospůdce.:)))
8.5Yettynkaa12 51440
2.11.2007 19:03:36
tak se můžu rozepsat. Co jsem to vlastně chtěla?
Ajo - bude nějaký srazík?
Andri, co kašel, lepší se to?
Evi, tomu mordování jsem se musela smát, taky jsem jezdila u televize.
Mlíko se mi snad už tvořit přestalo, ale stále mám ještě normální prsa - ne vyždímané citrony - to jsem měla po Samovi, ale čekám, že to teprve příjde, až se ""vypustí"":(((
Na víkend nemáme žádný program, tak snad nebude nuda - vždycky míváme něco v plánu, a tentokrát nic. Hřbitovy odbyté, snad nebude to dušičkové počasí moc ponuré a vyrazíme ven.
Mějte se krásně a užijte si víkend!!!
8.5Yettynkaa12 51440
2.11.2007 18:59:44
Dnes už mi to sežralo několik příspěvků, přesto stále zkouším. Je mi dobře, prášky jsem vysadila, Sam je na víkend u táty, byli jsme dnes na hřbitově - jen v kostce - co když mi to zase sežere?!?
Eva+Sali 3/2004 32707
1.11.2007 23:14:51
Andri,já mám trenažer v obyváku a když cvičím,tak sleduji televizi.To mi to mordování líp uteče.

Ilčo jak ti je??

Jani už jste odjeli?

Holky jezdíte někdo na hory s dětma?OD kolika roků je tam lyžařská škola?
Andrea+Dan+Ondra 30172
1.11.2007 10:08:55
Evi,vyzkoušela,ale jen 5 minut,mám ten kašel a tak jsem se pak začala dusit,ale je super,jsou tam různý programy na cvičení,tak než to všechno vyzkouším tak to asi bude trvat.

Dan i Ondra jsou už relativně v pořádku,jen občas zakašlou,tak se asi blízká na lepší časy.

Eva+Sali 3/2004 32707
1.11.2007 9:56:33
Ahoj holky,

Andri,já ten trenažer mám taky skoro stejný jen jiná značka Miles a taky jsem ho dostala ke 30.narozkám(už loni).Je to fak super stroj.Po 30. minutách cvičení jsem vyřízená.Už jsi ho vyzkoušela??

Ilčo,to je hrůza jak ti je zle.Snad už to bude dobrý!Prášky neber,mlíko se samo přestane dělat.
[<<Předchozích 2080] Názory 20812090 z 11626  [Dalších 9536 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.