Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bramborová buchta

Autor: Kačky a // , 1.6.2007

asi 1/4 l mléka
kostka droždí
zhruba 3 velké vařené brambory (dávám i víc)
sůl
majoránka
česnek
hrubá mouka
1 vejce
sádlo


Brambory nastrouhat, osolit, přidat vejce, majoránku a drcený česnek dle chuti, kvásek a zamíchat. (těsto je malinko tekuté, ale nesmí být zas moc) Dát do vymazaného a vysypaného pekáčku (apod. - já nevymazávám - dávám do teflonu) a nechat trošku vykynout - ono to ale málokdy vykyne, takže prostě nechat nějakou dobu stát).nahoru poklást kousky sádla a zapéct tak nějak dorůžova. je dobrá teplá i studená.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 495 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.