Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Opékané plátky svíčkové s rajskou omáčkou (Fan-Čchie-Niou-Žou)...

Autor: Libča+holčinky , 15.4.2008

 



Suroviny:


150 g svíčkové, 1/2 lžičky solamylu, 1/4 lžičky glutasolu, 1/4 lžičky soli, 1 1/2 lžíce vody, 5 lžic oleje, 150 g okurek




Omáčka: 1 menší cibule, 2 lžíce rajského protlaku, 2 lžíce cukru, 1 lžička zázvoru, 2 lžičky solamylu, 6 lžic vody.


Postup:



Maso nakrájíme na plátky silné 1 mm a namáčíme do směsi solamylu, glutasolu, soli a vody. Potom je prudce a rychle opečeme v rozpáleném oleji za stálého míchání dohněda (asi 20 s). Přidáme okurky pokrájené na plátky a zbavené jader, připravenou omáčku vlijeme a mícháme tak dlouho až omáčka zhoustne.


Omáčka: Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme rajský protlak, cukr, zázvor, solamyl, vodu a vše společně dobře promícháme. Podáváme s rýží.



Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 199 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.