Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Pažitková omáčka...

Autor: Libča+holčinky , 15.4.2008

 



Suroviny:


 2 velké lžíce jemně nakrájené pažitky, 1 lžíce másla, 1 a 1/2 lžíce jemně opražené hladké mouky, sůl, pepř, 1/2 l hovězího vývaru


 


Postup:


Na másle připravíme jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a povaříme 20 minut. Procedíme, ochutíme a vmícháme pažitku. Podáváme k vařenému hovězímu masu.


 


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 227 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.