Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Ribí filé narychlo...

Autor: Libča+holčinky , 15.4.2008


Postup:



Kostky nrozmraženého rybího filé se po jedné straně natřou směsí třeného česneku a soli, po druhé obyčejnou plnotučnou hořčicí. Stranou s hořčicí se vloží na pánev, později se obrátí.Podává se nejlépe s bramborem, možno i š>opuchaným, sypaným petrželkou.


 



Poznámka:



Stejnou úpravu snese i "treska z Teska" -filety z aljašské tresky. Vhodné jako "hromadné jídlo" například na chalupě.


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 396 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.