Suroviny:
600 g očištěného filetu z tuňáka, olivový olej, Čerstvě mletá mořská sůl a černý pepř
Postup:
1. Filet z tuňáka zprudka opečeme ze všech stran na olivovém oleji.
2. Doporučuji kořenit až před podáváním a propékat tak, aby maso zůstalo uvnitř vlažné a syrové. Jen tak si tuňák udrží svou charakteristickou chuč a jemnost masa.
Omáčka z uzené sIanin
100 g uzené alaniny, I stroužek česneku, 250 ml mléka, sül a černý pepř
1. Do mléka nakrájíme slaninu a přivedeme do varu.
2. Po zavařeni omáčku rozmixujeme ponorným mixérem
a dochutíme podle potřeby soli (není většinou již potřeba], černým pepřem a třeným česnekem.
Blanžírovaná zelenina:
50 g zeleniny na I porci dle vlastní chuti (chřest, fazolky, mrkev, tomaty)
1. Spaříme ve vroucí vodě, dochutíme solí a podáváme.
|