Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Třešňové halušky...

Autor: Libča+holčinky , 12.4.2008


Suroviny:



Těsto: 400-500g polohrubé mouky, 1 lžíce moučkového cukru, 1 vejce, trochu vlažného mléka, asi 700g čerstvých (nejlépe) divokých třešní.



Na posypání: 1-2 tvarohy, vanilkový cukr, moučkový cukr podle chuti.


 


Postup:



Vypracujeme těsto, které musí být trochu řídčí


než na klasické halušky. Opatrně přimícháme omyté třešně.


Házíme z prkénka do vařící, mírně osolené vody. Promícháme,


necháme chvíli projít varem. Ještě horké posypeme tvarohem


s cukrem a promícháme. Podáváme horké.


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 145 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.