Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Ryby po americku...

Autor: Libča+holčinky , 15.4.2008

Suroviny:



rybí filé


žampiony


máslo


niva


sůl


kmín


rýže


Postup:



Žampiony rozdělíme na hlavičky a nožičky.


Oboje nakrájíme - ne moc na drobno.


Jednotlivé porce filé nasolíme, poklademe nakrájenými hlavičkami žampionů, dáme kousek másla a posypeme nivou.


Každou porci zabalíme do alobalu, dáme na plech nebo do zapékací misky, podlejeme vodou a pečeme 20 - 25 min. při 220 C. 


Zbylé žampiony osolíme, posypeme kmínem a osmažíme na másle.



Podáváme s rýží a žampiony.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 203 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.