| 
 
 | 
	|  |  | 
| Bratislavský tokáň |  |  |  | Autor: Máťa + 2 + // , 4.6.2006 |  |  |  |  | Bratislavský tokáň 600g vepřové kýty, 100 g rajčat.protlaku, 1 cibule, sojovou omáčku podle chuti, 250ml kysané smetany, 100g žampionů, 80g hrášku, sůl, mletý pepř, máslo
 Maso nakrájíme na silnější nudličky, na rozpáleném másle zpěníme cibulku, přidáme rajčat.protlak, maso a za stálého míchání osmažíme. Osolíme, opepříme, přidáme sojovku, přidáme pokrájené (nebo steril.)žampiony, hrášek, podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho, dokud maso nezměkne. Před podáváním pokapeme kysanou smetanou.
 |  |  Zobrazeno doposud 661 x. |  |