Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bratislavský tokáň

Autor: Máťa + 2 + // , 4.6.2006
Bratislavský tokáň
600g vepřové kýty, 100 g rajčat.protlaku, 1 cibule, sojovou omáčku podle chuti, 250ml kysané smetany, 100g žampionů, 80g hrášku, sůl, mletý pepř, máslo
Maso nakrájíme na silnější nudličky, na rozpáleném másle zpěníme cibulku, přidáme rajčat.protlak, maso a za stálého míchání osmažíme. Osolíme, opepříme, přidáme sojovku, přidáme pokrájené (nebo steril.)žampiony, hrášek, podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho, dokud maso nezměkne. Před podáváním pokapeme kysanou smetanou.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 661 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.