| 
 
 | 
	|  |  | 
| Maso a mastné výrobky |  |  |  | Autor: TOK(Kristýnka 02/04) , 1.6.2006 |  |  |  |  | Vepřové průměrně 1502 Vepřové libové 997
 Vepřová krkovice 1201
 Vepřová kýta na řízky 845
 Vepřový bůček 2240
 Vepřová játra 549
 Uzený bok 2470
 Uzená krkovice s kostí 1831
 Hovězí přední 961
 Hovězí zadní 762
 Hovězí kližka 642
 
 
 Svíčková 623
 Hovězí roštěnec 775
 Hovězí játra 544
 Mleté maso směs 1390
 Telecí hrudí 895
 Tele cí kýta 584
 Jehněčí průměrně 1143
 Koňské 607
 Kozí 603
 Králičí 681
 Srnčí 406
 Zaječí 473
 Jelení 469
 Krůta celá 550
 Kuře celé 550
 Kuřecí prsíčka 460
 Kuřecí játra 570
 Husa 1471
 Kachna 1614
 Slepice 515
 Koroptev 1029
 Krocan 904
 Křepelka 460
 Klokaní 660
 
 
 |  |  Zobrazeno doposud 162 x. |  |