Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

DUŠENÝ ŠPENÁT

Autor: TOK(Kristýnka 02/04) , 13.6.2006
 

recept je určen pro 2 osob(y)


Ingredience:
200 g zmrazeného špenátu,
10 g oleje,
malý kousek cibule,
1 dl mléka,
5 g solamylu,
1/2 vejce,
sůl,
malý kousek česneku.


Příprava:
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kousky pokrájený zmrazený špenát a na malém plamínku zahříváme, až se rozmrazí. Krátce podusíme, zalijeme mlékem rozkvedlaným se solamylem a za stálého míchání povaříme dvě minuty. Špenát doplníme rozšlehaným vejcem, necháme je srazit, osolíme a okořeníme jemně rozetřeným česnekem.

Čerpáno z časopisu Vlasta staršího data vydání.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 322 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.