Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jablka s umělým sladidlem a kořením (DIA)

Autor: TOK(Kristýnka 02/04) , 13.6.2006
 

Ingredience:
1 kg jablek,
3 tablety nekalorického sladidla,
4 plátky oloupaného citronu,
2 hřebíčky.


Příprava:
Omytá a oloupaná jablka nastrouháme nahrubo či na plátky, v míse promícháme s rozdrceným umělým sladidlem, napěchujeme do sklenic, proložíme hřebíčky a povrch pokryjeme plátky citronu. Zavíčkujeme a sterilujeme 30 minut při 85 °C.

Tip:
Takto zavařená jablka používáme jako náplň do závinů, buchet či na kynuté koláče.

S 10.7 g; T 0.6 g; B 0.3 g; V 2.4 g; E 238 kJ

Čerpáno z publikace Zavařujeme pro diabetiky (2001).

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 359 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.