| 
 recept je určen pro 4 osob(y)
 
 Ingredience:50g kukuřičné krupice
 1 lžička chili koření
 1 lžička římského kmínu (nemusí být)
 1/2 lžičky pomletého koriandru
 1/2 lžičky soli
 1/4 lžičky pepře
 4 filé ze sumečka každé asi 150g (nebo jiná pevná bílá ryba)
 2 lžičky olivového oleje
 
 
 Příprava:Předehřát troubu na 200°C
 
 Na talířku smícht kukuřičnou krupici s kořením a obalit v tom filé. Otřepat přebytek.
 
 Potřít velkou pánev olejem a osmažit na něm filé po 3min. na každé straně, nebo až se začíná ryba barvit do hněda. Přendat pánev do trouby a péct rybu po 8-10min., až se dělají z ryby lupínky, když se vyzkouší vidličkou. Ihned podávat.
 
 TIP: Volba koření může být jiná.
 
 1 porce 191 kalorií, 24g proteinu, jenom 7g tuku, 8g karbohydrátů, 82g cholesterolu, 69mg sodium/soli
 
 Doporučená příloha:kuskus a napařený hrášek
 |