Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

PETRŽEL

Autor: TOK(Kristýnka 02/04) , 14.6.2006
 
   

posiluje imunitní systém, zbavuje jedovatých zplodin.


Použití v kuchyni: Petržel se nesmí nikdy vařit, protože tím ztrácí vitaminy, chuť i barvu. Nadrobno nakrájenou petržel sypeme na pokrm až bezprostředně před podáváním. Ochucujeme jí všechny polévky, zeleninu, masité i rybí pokrmy, vaječná jídla, majonézy a pokrmy z brambor, nádivky a často slouží ke zdobení studených mís, salátů a chlebíčků.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 159 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.