Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

SATUREJKA

Autor: TOK(Kristýnka 02/04) , 14.6.2006
 


povzbuzuje chuť k jídlu a působí antibakteriálně.


Použití v kuchyni: sušená i čerstvá, nejvoňavější jsou odrhnuté listy. Čer­stvé mladé výhonky nebo lístky vaříme v celku s pokrmem nebo jemně po­sekanou sypeme hotový pokrm.

Čerstvou dáváme do bramborové polévky, bramborového a okurkového salátu a bylinkovéha másla, sušenou do rajské omáčky, hub, majonézy, krup, kapusty a luštěnin, hodí se k jehněčímu a vepřovému masu i k rybám, přidává se do nakládané zeleniny.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 121 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.