Ještě jeden z MMB 
 ještě jsem nezkoušela, ale mám v nejbližší době v plánu 
 krůtí masíčko na smetanové zelenině
  POTŘEBNÉ PŘÍSADY
  kunovjanka/moravanka, krůtí maso, sůl, smetana, knedlíky nejlépe drbáčky
  POSTUP PŘÍPRAVY
  do skleněné zapékací mísy dáme naklepané masíčko(nesolíme), prskneme na něj celou skleničku kunovjanky nebo moravanky nebo podobné nakládané zeleniny i s nálevem, já jsme se nejdřív bála, aby nebyla omáčka moc kyselá tak jsme ho dávala jen půlku, ale opravdu můžete dát s klidným srdcem celou skleničku, zakryjeme maličko podlejem ještě vodou a dáme péct, když je masíčko měkké, vyjmeme ho, do zeleniny a výpeku nalejeme 30% smetanu a ponorným mixérem rozmixujeme, podle chuti dosolíme, obvykle není třeba ani soli ani omáčku hustit, je to opravdu skvělý recept ochutnejte :-)  |