Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Maso se šlehačkou zapečené v troubě...

Autor: Libča+holčinky , 5.4.2008


Suroviny:


 


Brambory,vepřová kotleta,kmín,2 smetany ke šlehání,sůl


 


Postup:


 


Brambory oloupeme nakrájíme na plátky,plátky masa naklepeme a osolíme.


Do pekáče postiupně vkládáme vrstvu brambor, které osolíme a okmínujem a vrstvu masa poslední vrstvu tvoří opět brambory


Když je vše připraveno vše zalijeme šlehačkou přikryjeme poklicí a dáme do trouby na 200 stupňů.Po půl hodině sundáme víko z pekáče a necháme dopéct aby maso bylo měkké.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 136 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.