Suroviny:
1,5 dl cukru, 500g tvarohu, 200g masla, 2 dl smetany na slehani, 2 zloutky, 2 lzicky vanilkoveho cukru, 2 lzice citronove stavy, 2 lzice strouhanych mandli, 1 dl pomerancove kury/kandovaneho ovoce
Postup:
Uslehejte zvlast maslo s cukrem a smetanu. Smichejte obe peny, pridejte tvaroh a zloutky, citronovou stavu, pomeranc. kuru ci kandovane ovoce, mandle a vse promichejte. Hmotu vlozte do nadoby s deravym dnem vystlanym gazovitou latkou, primacknete a zatizte zavazim. Z nadoby bude odkapavat tekutina. Takto nechte pres noc v lednicce ci na chladnem miste. Pristi den muzete servirovat. Dobrou chut!
Poznámka:
Pasha je puvodni rusky pokrm, ktery se pozdeji rozsiril napr. do Finska.
|