Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pasha...

Autor: Libča+holčinky , 11.4.2008


Suroviny:



1,5 dl cukru, 500g tvarohu, 200g masla, 2 dl smetany na slehani, 2 zloutky, 2 lzicky vanilkoveho cukru, 2 lzice citronove stavy, 2 lzice strouhanych mandli, 1 dl pomerancove kury/kandovaneho ovoce


 



Postup:



Uslehejte zvlast maslo s cukrem a smetanu. Smichejte obe peny, pridejte tvaroh a zloutky, citronovou stavu, pomeranc. kuru ci kandovane ovoce, mandle a vse promichejte. Hmotu vlozte do nadoby s deravym dnem vystlanym gazovitou latkou, primacknete a zatizte zavazim. Z nadoby bude odkapavat tekutina. Takto nechte pres noc v lednicce ci na chladnem miste. Pristi den muzete servirovat. Dobrou chut!


 



Poznámka:



Pasha je puvodni rusky pokrm, ktery se pozdeji rozsiril napr. do Finska.


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 115 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.