Suroviny: 
  600 g očištěného filetu z tuňáka, olivový olej, Čerstvě mletá mořská sůl a černý pepř 
 
 
 Postup:  
 
 
 1. Filet z tuňáka zprudka opečeme ze všech stran na olivovém oleji. 
 2. Doporučuji kořenit až před podáváním a propékat tak, aby maso zůstalo uvnitř vlažné a syrové. Jen tak si tuňák udrží svou charakteristickou chuč a jemnost masa. 
 Omáčka z uzené sIanin 
 100 g uzené alaniny, I stroužek česneku, 250 ml mléka, sül a černý pepř 
 1. Do mléka nakrájíme slaninu a přivedeme do varu. 
 2. Po zavařeni omáčku rozmixujeme ponorným mixérem 
 a dochutíme podle potřeby soli (není většinou již potřeba], černým pepřem a třeným česnekem. 
 Blanžírovaná zelenina: 
 50 g zeleniny na I porci dle vlastní chuti (chřest, fazolky, mrkev, tomaty) 
 1. Spaříme ve vroucí vodě, dochutíme solí a podáváme. 
    |