Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

(prohlížení deníku Receptíky II.) Předcházející článek>>

Aromatická paradajková polievka s vajíčkovou bagetou...

Autor: Libča+holčinky , 18.4.2008


Suroviny:



2 cibule


1 PL oleja


500 g paradajkového pretlaku


400 ml zeleninového vývaru (instant)


soľ


mleté čierne korenie


cukor


100 ml smotany na šľahanie


2 PL červeného dezertného vína


8 plátkov bagety


2 vajíčka


nasekanú petržlenovú vňať


olej na vyprážanie


Postup:



Cibuľu očistíme, nakrájame, opražíme na oleji, vmiešame pretlak, zalejeme vývarom, ktorý sme pripravili podľa návodu na obale, necháme prevrieť, dochutíme soľou, korením, cukrom. Smotanu dotuha vyšľaháme a spolu s vínom zľahka primiešame do polievky. Plátky bagety namáčame do rozšľahaných osolených vajíčok s petržlenovou vňaťou a z oboch strán dozlatiska vypražíme.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 418 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.