|
|
|
PIKANT |
|
| Autor: Peťa & Ivka , 19.8.2004 | |
| Tenhle recept mám od tchýně. A je opravdu supr. Pikant je určený na topinky. Ale já ho víc v zimě používám při vaření např. pod maso.
2 kg červené papriky 2 kg polozralých rajčat 2 kg cigule 1 obyčejná celá hořčice 3 ks feferonek 1 kelímek od hořčice octu 1/2 balíčku mletého pepře 12 dkg cukru 10 dkg soli 1 hlavička česneku
Všechno pomlet na masovém mlýnku, dát vařit. Od bodu varu vařit asi hodinku. Potom dát do skleniček a už se nesterilizuje. Jen dát "do deky"
Komu vadí šlupky a zrníčka z rajčat, tak rajčata se rozkrájí na čtvrtky rozvaří, přecedí a čistý protlak se přidá do zbývající zeleniny. |
|
Zobrazeno doposud 261 x.
|
|