Těsto: 4 žloutky 20dkg moučkového cukru 1 dcl oleje 1 dcl vlažné vody ušlehaný sníh 20 dkg hl. mouky 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr 1 lžíce kakaa 2 pudingy 4 lžíce moučkového cukru
Poleva: 1 šlehačka 1 ztužovač šlehačky 2 zakysané smetany moučkový cukr dle chuti
Žloutky vyšleháme s 20 dkg moučkového cukru, přidáme 1 dcl oleje a 1 dcl vlažné vody, potom přidáme ušlehaný sníh, 20 dkg hl. mouky a 1 prášek do pečiva. Dvě třetiny těsta vylít na vymaštěný a vysypaný plech. Do poslední třetiny přidat lžíci kakaa a nalít na žluté těsto. Na syrové těsto nalít horký puding uvařený z 1 litru mléka a 2 vanilkových pudinků a 4 lžic moučkového cukru. Na upečený a vychladlý piškot natřeme směs ze šlehačky, kterou ušleháme se ztužovačem, přidáme k ní zakysanou smetanu a cukr. Posypeme grankem. Dáme do lednice a krájíme po ztuhnutí.
|