Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Uzená polévka

Autor: LenkaVa , 23.9.2005

suroviny: uzené maso nebo kosti, bujón, sůl, pepř, dětská krupička, vejce


postup: Dáme vařit uzené maso, které nejprve hodně omyjeme aby nebylo příliš slané, do bujónu. Když je měkké vyjmeme a pokrájíme a necháme někde mimo. Vývar scedíme a dáme vařit. Dochutíme a do vroucího vývaru přisypáváme za stálého míchání dětskou krupičku a tím zahušťujeme. Nakonec už do hotové polévky rozklepneme vejce a vrátíme maso.


Pozor :  nezahušťujeme příliš, neb do druhého dne sama zhoustne :)


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 331 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.