Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Maďarská fazolová polévka

Autor: Iňule , 23.9.2005

Suroviny :olej,1cibule, 3-5stroužků česneku, hladká mouka, červená paprika, kozerva bílých fazolí ve slaném nálevu, brambory na kostečky, klobása na kolečka, vegeta, sůl, pepř, drcený kmín, bobkový list, nové koření, ocet, práškový cukr


Na oleji udělám cibulovo-česnekovou zásmažku, přidám červenou papriku. Vyklopit konzervu fazolí i s nálevem, přidat vodu, brambory, klobásu, a veškeré koření. Vaří se do změknutí brambor a fazolí. Na konci přidat tak 1lžíci octa a trošku práškového cukru.


Dobrou chuť :o)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 548 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.