Suroviny:
Ingredience: 1-2 balíčky cukrářských piškotů, rybízová marmeláda, 1 hrnek černé silné kávy (hořké a vychladlé), sladká šlehačka
Krém: 3 žloutky, 1/2-1 hrnek moučkového cukru, 125 g másla, 125 g Hery
Postup:
Postup přípravy: Z přísad na krém utřeme hladký krém. Marmeládou slepíme k sobě vždy dva piškoty, a vyložíme jimi dno mísy. Piškoty zalijeme 1/2 hrnkem kávy, stěrkou pomažeme krémem a opět poklademe slepenými piškoty. Zalijeme kávou a nakonec potřeme krémem. Dáme na 24 hodin do lednice, aby piškoty dobře nasákly. Pak ušleháme sladkou šlehačku. Vykrojíme kousek Božského nákypu na talíř, ozdobíme šlehačkou a podáváme.
|