Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Přikrmování
co a jak s přikrmováním


[<<Předchozích 20] Články 2121 z 21 
 Potraviny vhodné pro přípravu nemléčných příkrmůPřikrmování

Potraviny vhodné pro přípravu nemléčných příkrmů, obvykle nevyvolávající alergické reakce

 

Zelenina: mrkev, zelená okurka, cuketa, dýně, černý kořen, kořen petržele, kedluben, všechny zelené saláty, špenát, mangold, červená řepa, pórek, květák, zelí , kapusta, zelené luštěniny, zelený hrášek

 

Ovoce: hrušky, jablka, třešně, švestky, mirabelky, meruňky, hrozny, meloun, banán, avokádo, borůvky

 

Obilniny:rýže, proso, oves

 

Maso:drůbeží, telecí, hovězí,jehněčí, králičí

 

Sladidla: čistý hroznový cukr, zahuštěná jablečná nebo hroznová šťáva

 

Pojící prostředky: rýžový, kukuřičný a bramborový škrob

 

Oleje a tuky: rostlinné oleje, margaríny bez mléčné bílkoviny

 

Čaje: dětský čaj, šalvěj, sléz, lipový květ, fenykl, černý bez

 

Šťávy:jablečná, hrušková, hroznová . Šťávy používáme jen tehdy, jestliže dítě snáší celé ovoce, ze kterého je šťáva připravena.

 

Více ...
Vložil: listopad dne 20.5.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 20] Články 2121 z 21 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.