Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Rychlé bavoráčky z podmáslí od ketky

Autor: Lednovka07 , 22.8.2008 12:32:53
Suroviny
0,5l pomáslí • 2 celá vejce • 35 dkg polohr. mouky • 2-3 lžíce cukru • 0,5-1 kypřícího prášku
Postup
Vše umícháme mixérem do hladka aby nebyly v těstíčku hrudky které se nepropečou, nabíráme sběračkou a sázíme do lívanečníku nebo po menším množství na pánev s tukem a smažíme v dostatečném množství tuku (jinak se hned spálí a nepropečou) do zlatova, je dobré první kousky ochutnat zda nejsou uvnitř syrové, toto množství těsta stačí na cca 35 kousků zdobíme povidly a šlehačkou nebo sypeme cukrem se skořicí
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 456 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.