Rajská omáčka od DenisyAutor: Lednovka07 , 22.8.2008 12:33:25
Postup Dáte si vařit hovězí maso (já do papiňáku), vařila jsem hodin a půl. Z půlky vývaru pak udělám polívku se zeleninou a nudlema. Pak si na oleji osmahnu cibuli, přidám protlak (teda já kupuju krájený rajčata v takový krabiččce, má to asi 400ml a je to lepší než klas. protlak). Zaleju vývarem, přidám bobkový list, pár kuliček nového koření a celého pepře a přivedu k varu. Když se to vaří (občas promíchat), tak zahustím moukou s vodou a provařím minimálně 10 minut,aby mouka nebyla cítit.. Pak ochutím solí, cukrem, trošku skořice. Maso jsem si zatím nechala přikrytý někde v misce, tak nakrájím a podávám s knedlíkem nebo těstovinama.
Zobrazeno doposud 447 x.
|
Všichni uživatelé |