Fazolovy gulas od AisheAutor: Aishe+Elinka 1/07 , 8.10.2008 12:51:32
Postup olej na nej cibulku nakrajenou na drobno, necham zesklovatet, pak prifam oskrabane na tenke platky nakrajene brambory, trochu orestuju, posolim, pridam docela dost papriky sladke, jeste chvili restuju, pak trochu rajcatoveho pyre tak par lzic jenom, pak dam jednu pelchovku bilych fazoli muzou byt i v rajcatove omacce, jednu pelchovku fazolovych lusku takove ty zelene a jednu plechovku cevrnych fazoli (nebo dve bilych,to spis pro barevny efekt, u nas se hodne ji ocima :0), no a pak uz jenom varis do zmeknuti, nakonec dam platek masla, neni treba zahustovat, brambory se hodne uvari do mekka a tim i zahusti.....jime bud jen tak samotne, nebo s tmavym chlebem a je to mnamka!
Zobrazeno doposud 486 x.
|
Všichni uživatelé |