Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Pangas s mozzarelou - výbornééé

Autor: Zuzca+2 , 31.10.2008 11:16:22
Suroviny
cca 400g mořské tresky nebo pangase • kelímek sladké smetany(čím tučnější, tím lepší) • mozarella • 10dkg eidamu • sůl, kmín, pepř, popř. sladká paprika •
Postup
Do lehce vymazané zapékací mísy poklademe osolenou, opepřenou a okmínovanou (pro děti je lepší drcený kmín) rybu. Zalijeme smetanou a dáme péct přikryté do trouby na 220C asi na 3/4 hod, aby se smetana zmenšila svůj objem na polovinu. poté rybu poklademe plátky mozarelly a posypeme nastrouhaným eidamem a odkryté dopečeme, aby sýr zezlátnul. Jako přílohu podáváme brambory na různé způsoby. Jako obměnu můžeme filé ještě posypat paprikou anebo můžeme péct rybu s rajčaty a bazalkou). Dobrou chuť
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1233 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.