Má to svoje výhody - já se najím, ušetříme čas a syn takhle jí mnohem líp, když jíme spolu
. Naštěstí manžel dobře a docela rád vaří a když mu já zrovna nemůžu pomoct, tak klidně uvaří sám...No a o víkendu toho spolu navaříme víc a naporcujeme do krabiček do mrazáku - třeba rajskou, vepřové na žampionech, roštěnky, cokoli, co jde dobře zamrazit...a pak už k tomu vždycky jen uvaříme přílohu. V týdnu to pak zkombinujeme s čerstvě uvařeným jídlem - když je čas... Zvlášť když člověk třeba chodí pozdě večer z práce, nebo se někde zdržíme tak je to k nezaplacení...

Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.