18.1.2010 20:34:34 Winky
Re: Recepty pro batole
jj, taky mě vaření moc nebere, resp. to vymýšlení, nakoupit a nic nezapomenout, pak to nezapomenout zdělat aby se to nezkazilo.....
Tak nějak střídám rýži/těstoviny/brambory, do toho občas knedlíky jedny nebo druhé. Maso nejčastěji kuřecí nebo krůtí, semtam vepřové, příp. mleté hovězí - buď na pánvičce se zeleninou, nebo na pánvičce s omajdou (typ červená - rajský protlak a další nebo typ bílá - smetana+něco), nebo pečené v troubě - buď "nasucho" bez ničeho, nebo nasladko s kompotem (třeba kuře s ananasem nebo s broskvemi), nebo předem naložené v marinádě. Z mletého dělám sekanou nebo na pánvi něco na způsob "chilli con carne" řízlé "á lá bolognese"
OBčas výše zmíněné proložím gulášem, uzeným, rizotem nebo zapečenými těstovinami.
Polívky to teda jistí, to jo.
Odpovědět