Máme velký mrazák a jednou za čas prostě zajedem pro maso - ne teda jehňata apod. to se tady moc nesežene, ale babička bere půlku prasete, my s manželem berem krůty, v akci nakoupíme chlazená kuřata a máme známého který je "překupník" masa takže tam koupíme vepřové, hovězí za výbornou cenu, králičí máme svoje - a pak už jen kucháme, vykošťujem, krájíme, mrazíme. Zrovna tak zeleninu co si vypěstujem a nestíháme jíst dáváme do mrazáku - celer, petržel, mrkev, zelenou petrželku, pórek, jahody, maliny, borůvky, třešně...co se nevejde sušíme 
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.