Kuře občas koupím selské celé, čímž teda neušetřím, ale zase si pochutnáme. Jinak se snažím vařit tak, abych nemusela vyhazovat zbytky, obvykle se mi podaří uvařit akorát na jedno jídlo pro všechny a jeden oběd pro manžela do práce. Peču doma housky nebo chleba, v sezóně mám vlastní zeleninu a některé ovoce, takže mám vlastní rajčatové konzervy, povidla, třešně do koláče... Víc mě teď už nenapadá, leda vychytávat některé slevy, neskafe kupuju ve chvíli, kdy ho mají téměř za polovic (v tescu pravidelně), to se nezkazí
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.