1.3.2011 20:30:30 sona
Re: Provoz kavárny
Ahoj, přesně něco takového řešíme. Máme vinotéku, kde kromě vín prodáváme i kávu. Jakmile budeš mít třeba i 1 stoleček k sezení, musí být wc pro zákazníky. Taky pozor - musí v tom případě být i ŽL na hostinskou činnost se všemi podmínkami (tj. máš hotelovku apod. nebo osobu způsobilou, která ti jako bude dělat dozor). Jediná možnost: mít 1 stoleček, o kterém v případě kontroly apod. budeš tvrdit, že není pro zákazníky, ale např. k jednání s dodavateli apod. Kávu dělat jen do kelímku jako "coffe to go". Do hrnečku jen známým. My to tak děláme. Kávu nabízíme jako formu ochutnávky (samozřejmě placené). Jinak hygiena po tomhle dost jde a je to čím dál tím horší. Držím pěsti. Kdyžtak pisni na sona@dobrevinocestrovi.cz
Odpovědět