Re: Chorvatsko
Edy já ti nevím, ale jezdíme takhle každoročně s roštěnou, gulášem atd. zavařenýma ve sklenici a nikdy se nikomu nic nestalo...ale je pravda, že to nechce přímé slunko...stačí ta přenosná lednička na ty zamražovací krabičky...normálně navařím základ, když je to vařící, tak to hodím do sklenic a hned zavřu a otočím dnem vzhůru, aby s emi chytlo víčko. Není tam mouka, mlíko, vejce nic, co by se mohlo rychle kazít. Je to v podstatě jen ten čistý základ s kořením a na dovolené to jen hodíš do lednice...a pak zahustíš...je to určitě lepčí varianta než třeba salámy atd...nebo případně i jejich jídlo kupované na místě-jelikož mě i místní odrazovali od tamních skleniček pro děti, že oni to tam vůbec nekupojou-pokud nepočítám hipp...skleničky jsem malému vezla od nás. Ale neříkám, že je to dvakrát správné, ale jak mi řekla moje alergoložka...guláš se taky nemá ohřívat a nejlepší je stejně až třetí den...

rozhodně to nezlehčuju, ale pokud se dodrží základy hygieny, tak by to neměl být problém. Ale klidně mě bombardujte argumentama...
Odpovědět