) V receptu podle kterého dělám je napsáno že se cukr rozpustí po max 15minutách míchání....ale je to dřív. Vodu samozřejmě převařím a nechám vychladit než ji dám na ty květy a pak už nezahřívám. Přijde mi že tak zůstane nejvíc "prospěšných" látek z toho bezu. Nikdy se mi nic nezkazilo. Petky do mražáku jen vypláchnu vodou, ani nijak nedrhnu a do ledničky je fakt že dávám do skleněných litrovek, ve kterých byla před tím slivovice...Špajz mám teplý a sklep špinavý a taky teplejší než bych si představovala. Proto dávám do lednice.
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.