8.9.2012 8:31:09 Termix
Re: Rýžovar z Lídlu
Což o to, rýži uvařit umím a je výborná. Používám výhradně rýži Basmati, podle mojí rodiny nejlepší rýže na světě, ale letos jsem jí párkrát připálila, prostě jsem dělala i jiné věci a zapomněla zeslabit. Vyčistit hrnec po připálené rži, no to je fakt radost. A protože jsem měla narozeniny, dostala nějaké peníze, nad hrncem uvažovala, sylšela jsem tady spoustu maminek hrnec chválit, uvažuju, že se pro něj ješě vrátím. Já zas až tak moc "zbytečných" přístrojů doma nemám a používám snad jen robot a domácí pekárnu.
A protože v Lídlu kupuju v podstatě jen ementál, šunku a tuňáka, chtěla jsem nějaké reference na rýžovar, který tam mají za cenu asi o polovinu menší než jinde.
Děkuju všem za odpovědi.
Odpovědět