Byl celkem drahý, 160 korun, ale je na krásném papíře, cca 170 stran, trochu snobárna, nádherné fotky, rozhovory s lidma od jídla, recenze, recepty...Dostala jsem k němu druhý zdarma, neb jsme si pěkně popovídali se someliérem, který mě na něj upozornil
Tak jsem se dozvěděla, že ho vydává nějaký člověk, který se po x letech vrátil ze zahraničí (kde vařil) do ČR a kterému nějaký takový "plátek" tady chyběl. Tak jsem zvědavá, jak dlouho mu nadšení financovat něco takového vydrží, ale budu mu fandit

Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.