), vařím do měkka, pak vyndám bobkový list a nové koření, přidám nakrájený kopr (ten je tam vynikající) zahustím semtanou (12-ti %) rozšlehanou s hladkou moukou, chvilku povařím a pak přidám rozšlehané vajíčko. Pak ještě dochutím solí a případně i pár kapkami octa (může a nemusí být) - dle chuti. 

Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.