| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

1.11.2012 21:57:19 holka anonymka

Re: Prošlá šlehačka

hih.. teď mně ukamenujete asi, ale klidně bych ji použila. Pokud není nafouknutá a nesmrdí (max. by se v ní zkazil ten tuk), tak bych ji klidně přidala do jídla, které se bude tepelně upravovat. Tedy žádnou jsem neměla doma zase tak dlouho, že by v ní byla nějaká plíseň, to zase ne. S domácí šlehačkou z mléka od krávy bych si to nelajskla - ta je zkažená hned, ta z obchodu se většinou nekazí - kdoví, co do toho dávají za sajrajty :-) P.S. sýry a máslo taky nespotřebováváte do měsíce..
Samozřejmě jako těhotná bych to ovšem nedělala..
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Prošlá šlehačka tehule77 20.10.2012 22:12
*Re: prošlá šlehačka Su-elin 20.10.2012 22:23
*Re: prošlá šlehačka rybíz 20.10.2012 22:32
*Re: prošlá šlehačka štěpánkaa 20.10.2012 23:6
*Re: prošlá šlehačka Alternativní kvočna 20.10.2012 23:7
*Re: prošlá šlehačka Judy+2 20.10.2012 23:13
**Re: prošlá šlehačka tehule77 21.10.2012 7:57
*Re: Prošlá šlehačka holka anonymka 1.11.2012 21:57
*Re: Prošlá šlehačka NovákováM 1.11.2012 22:1
**Re: Prošlá šlehačka NovákováM 1.11.2012 22:3

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.