| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

9.11.2012 8:14:38 Saamajna

Plevelim k huse:

V nasi lednicce ceka 6,7 (!)kg biohusa na to, byt v nedeli v poledne sezrana.
Koupena na trhu ve stredu, cerstva, zatavena v igelitu.
V lednicce je v tom 0°C fachu.
Mam ji vybalit a zabalit jen do papiru?

Dalsi otazka: jak dlouho pect?
Predstavovala jsem si tu 13hodinovku: 6h na 90°C, 6h na 120°C a 1h prudko na kuzicku.
Ale: staci to pri tehle velikosti?
Je to fakt monstrum.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Obracení husy při pečení Binturongg 9.11.2012 0:7
*Re: Obracet husu při pečení či nikoli? Dabl ou sevn 9.11.2012 7:35
*Re: Obracet husu při pečení či nikoli? neznámá 9.11.2012 8:10
*Plevelim k huse: Saamajna 9.11.2012 8:14
**Re: Plevelim k huse: Kopřiva Dvoudomá 9.11.2012 9:13
***Re: Plevelim k huse: Saamajna 9.11.2012 9:47
**Re: Plevelim k huse: sarmi 9.11.2012 12:35
*Re: Obracet husu při pečení či nikoli? Nika89 9.11.2012 9:0
*Re: Obracet husu při pečení či nikoli? sarmi 9.11.2012 12:33
*Re: Obracet husu při pečení či nikoli? Ursus+3 9.11.2012 14:4

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.