26.11.2012 21:44:11 Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13
Re: Rychlá večeře
chápu to tak, že ti jde spíš o to, nestát u plotny, než zda se to bude dělat půl hodiny nebo hodinu?
pokud je ti čas přípravy šum fuk, pokud nepřekročí nějakou hodinu a půl, dělej husté polévky. já mám třeba 24 hodin namočené fazole dané do mrazáku a pak už je jen hodím do mrazáku a vařím, do hodiny jsou měkké, mamka používá ty z konzervy, ale to leze do peněz a když už dělám fazolačku, tak ať jsou tam pěkně od začátku. čočku ve finále přednamáčet nemusíš, bramboračka, zelňačka atd. já si většinou koupím kvanta zeleniny a předpřipravuju si do mrazáku polívkový směsi. sice to není tak super, jako zelenina čerstvá, ale je to levný a po ruce, nemusím sáhodlouze krájet, nic. jak už se ti to jednou vaří, stát u toho nemusíš. moukou já třeba zahušťuju málo, spíš hodím chvíli před dohotovením vločky, nebo taky pohankovou krupici. sice to není estetická bomba, ale taky rozhodně ne kalorická
Odpovědět