, že toho v dlani moc nezbývá, tak to kolem shrábneš a nabereš opět plnou dlaň - v podstatě supluješ takovou ta nádobku od Horsta Fuchse, co v ní směrem ke struhadlu posouváš cibuli
- tímto způsobem velice rychle zpracuješ veškeré ořechy a na závěr teprve zvedneš struhadlo od linky, aby sis to předtím nepomíchala.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.