| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

21.12.2012 13:56:59 angrešt

Re: Hovězí zadní - naležení masa a co s ním?

Aha, no tak to normálně spotřebovat, tos myslela vyzrávání masa? To se doma nedá, to se dělá v dost specifických podmínkách. Doma může "dozrát" leda vlhce zrající maso, které je už jako zrajícíc zavakuované a je na něm psáno, že je to totuto technologií připraveno a dokdy může zrát. Má to třeba Sasov.

A co z hovězího? No třřeba hovězí po burgundsku, "svíčkovou", znojemskou, křenovou, hovězí roládu, hovězí na houbách, španělské ptáčky... jeje, hovězí je mnohosměrně využitelné.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Hovězí zadní - naležení masa a co s ním? Peppa 21.12.2012 13:38
*Re: Hovězí zadní - naležení masa a co ... angrešt 21.12.2012 13:42
**Re: Hovězí zadní - naležení masa a c... Peppa 21.12.2012 13:45
***Re: Hovězí zadní - naležení masa a... angrešt 21.12.2012 13:56
****Re: Hovězí zadní - naležení masa... Peppa 21.12.2012 14:4
*****Re: Hovězí zadní - naležení ma... angrešt 21.12.2012 14:11
*Re: Hovězí zadní - naležení masa a co ... Půlka psa 21.12.2012 14:23
**Re: Hovězí zadní - naležení masa a c... Peppa 21.12.2012 14:35
**Re: Hovězí zadní - naležení masa a c... Peppa 21.12.2012 14:43

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.