| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

22.12.2012 13:13:34 Vítr z hor

Re: Pražma - jak připravit

Nejlepsi jsou velke cerstve, tam se dava minimum prisad. Staci klidne sul (viz Angrest), pripadne i cesnek.
Do male mrazene pitvy (u nas obvykle k sehnani) bych dala cerstvy koriandr, cesnek, sul + klidne i nejakou prijatelnou smes na ryby.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Pražma - jak připravit? Alternativní kvočna 22.12.2012 11:59
*Re: Pražma - jak připravit angrešt 22.12.2012 12:15
**Re: Pražma - jak připravit Vítr z hor 22.12.2012 12:36
***Re: Pražma - jak připravit angrešt 22.12.2012 15:18
****Re: Pražma - jak připravit angrešt 22.12.2012 15:33
*****Re: Pražma - jak připravit angrešt 22.12.2012 15:34
****Re: Pražma - jak připravit Vítr z hor 22.12.2012 21:42
*Re: Pražma - jak připravit Vítr z hor 22.12.2012 13:13
**Re: Pražma - jak připravit Laura 22.12.2012 13:26
**Re: Pražma - jak připravit Alternativní kvočna 22.12.2012 14:29
*Re: Pražma - jak připravit Oriana + 2 22.12.2012 13:18

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.