| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

19.1.2013 23:39:30 Laura1

Daněk - recept

Vytáhla jsem z mrazáku krásný kus masa z daňka (teda spíš z danělky), je to takový ořech cca 1kg. Máte nějaký vyzkoušený tip, jak ho připravit k zítřejšímu obědu?
Nechci nic typu daňčí ragú (dělám docela často) nebo nakrájet maso na plátky a upravovat (na to se mi zdá toho masa škoda). Chtěla bych ho nějak upéct nebo jinak upravit vcelku a porcovat až hotové. Ale nějak mne nenapadá jak. Poradíte?
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Daněk - recept Laura1 19.1.2013 23:39
*Re: Daněk - recept L+2 ks 20.1.2013 0:16
**Re: Daněk - recept Laura1 20.1.2013 8:11
*Re: Daněk - recept Anni&Annika 20.1.2013 0:18
**Re: Daněk - recept Laura1 20.1.2013 8:8

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.