. Jen me zajimalo jestli kdyz to rozpustim a zapalim tu svicku tak do peti minut to nebude tuhy a misto nobl pohosteny bude navsteva skrabat nozem tvrdou cokoladu
. A co je to to amarete jestli to pisu vubec dobre .-). A normalne si delam jen cokoladu na vareni, ta ma max. tech 50, to je malo nebo to staci? Zkousela jsem rpave tu na vareni se smetanou na slehani a chutove vynikajici, tak jestli to jde i sem. A nepripaluje se to od te svicky treba?
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.