| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

7.2.2013 10:03:06 stormer

Re: Vepřová krkovice

Krkovička jako česneková pečínka.
-krkovici prošpikovat párky (nemusí být)
-vyrobit pastu z palice prolisovaného česneku, soli a trošky oleje
-krkovici pomazat touto pastou ze všech stran
-strčit do rozpálené trouby a podlít pivem
-nejprve péct zprudka cca 10 min
-pak péct velmi zvolna cca 1,5h až 2h (podle velikosti pečeně)
-podlévat pivem a polévat výpekem
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Vepřová krkovice Teka + 2 zlobiášové 7.2.2013 9:39
*Re: Vepřová krkovice stormer 7.2.2013 9:42
**Re: Vepřová krkovice stormer 7.2.2013 10:3
*Re: Vepřová krkovice Eva + Klárka2/07 7.2.2013 10:43
*Re: Vepřová krkovice mija 7.2.2013 11:47
*Re: Vepřová krkovice ...neviditelná... 7.2.2013 13:39

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.