| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

19.2.2013 15:23:51 angrešt

Re: Kuře po italsku

typické toskánské je cacciatore, což je ale s rajčaty.

Bez rajčat můžeš udělat z kuřecího třeba římské saltimbocca, místo telecího se dá dát kuře.

bez rajčat je taky selské kuře - rustico - to se dělá spíš v severní Itálii. Peče/dusí se porcované s brambory, bílým vínem a bylinkami (hlavně rozmarýn).

Nebo třeba klasické pečené vcelku - arrosto - ale v Itálii se kuře peče na směsi másla s olivovým olejem. A hlavně kuře je štědře obalené v sekaných bylinkách.

Nebo Marengo - ale to je zas s rajčaty. Jí se hlavně v Piemontu.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Kuře po italsku Tante Ema 19.2.2013 11:52
*Re: Kuře po italsku Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 19.2.2013 13:13
*Re: Kuře po italsku angrešt 19.2.2013 15:23
*Re: Kuře po italsku Tante Ema 19.2.2013 16:4
*Re: Kuře po italsku Lei 19.2.2013 18:23
**Re: Kuře po italsku angrešt 19.2.2013 19:37

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.